نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي

ایرانگردی

طرز تهیه «کُوچَه» غذای بومی مردم افغانستان+ویدیو

به گزارش آی فیلم 2، «کوچه» یکی از غذاهای محلی در مناطق مرکزی افغانستان می باشد که مردم در فصل سرما و یا در تابستان به عنوان صبحانه از آن استفاده می نمایند.

کُوچه را در مناسبت های خاص به اشکال مختلف آماده می نمایند و آن را می توان با ترکیب انواع گوشت و یا بدون گوشت نیز آماده کرد.

در ادامه به نحوه پخت «کوچه» به سبک مردم مرکزی افغانستان می پردازیم.

مواد لازم:

1 عدد پیاز

4 حبه سیر

3 عدد پای گوسفند

250 گرام لوبیا سفید

150 گرام نخود

200 گرام گندم بدون پوست

80 گرام روغن

مرچ سیاه به قدر ضرورت

زردچوبه به قدر ضرورت

مصالح دیگ به قدر ضرورت

طرز تهیه:

حبوبات را به مدت چند ساعت قبل از شروع آشپزی در آب تر می نماییم. برای تهیه کوچه ابتدا پیاز را در روغن سرخ نموده و به آن سیر رنده شده را علاوه می کنیم بعد از آن نیم گیلاس آب جوش همراه با پای گوسفند کمی تفت داده و روی آن زرد چوبه، مرچ سیاه و مصالح دیگ را نیز اضافه می کنیم. در ادامه بعد از آن که کمی تفت خورد، لوبیا و نخود را هم علاوه می نماییم تا به مدت یک ساعت جوش بخورد.

در ادامه بعد از یک ساعت حرارت، گندم را به آن اضافه می کنیم و به مدت دو ساعت در حرارت ملایم می گذاریم و در آخر نمک را به آن علاوه می کنیم.کوچه افغانستانی

کوچه

کوچه افغانستانی

کوچه افغانستانی

کوچه

کوچه

سمیه غفوری زاده

 

این مطلب را به اشتراک بگذارید